Nieuws
Voorstellen team: Rick Pijls

Voorstellen team: Rick Pijls

1 april 2022

In het kader van onze maandelijkse 'PITCH" stellen we voor de maand april  onze jongste mannelijke collega aan u voor: Rick Pijls.

Rick Pijls, is 28 jaar en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut. Na eerst ervaring te hebben opgedaan bij andere fysiotherapiepraktijken is zijn keuze in maart 2020 op onze praktijk Fysiotherapie Heerlen Noord gevallen.

Naast zijn interesse op gebieden als medical taping, schouderklachten en
dry-needling te hebben aangevuld met bijscholingen, vond hij het aan de tijd om zijn hart te verpanden aan een serieuze studie als de Masterstudie Kinderfysiotherapie.

Hoewel wij vinden dat zijn vocale volume en kracht zeker ook geschikt zou zijn voor de geriatrische patiënten, is niemand ontgaan dat zijn vrolijke, spontane en enthousiaste voorkomen zeker de kinderen in de praktijk zal aanspreken. Zijn charme staat garant voor een makkelijke communicatie en omgang met niet alleen de jongste patiënten die onze praktijk zullen bezoeken.

Dat het speelse en jeugdige in zijn persoon volop aanwezig is moge blijken uit zijn vrije tijd die hij invult met skeeleren, voetbal en wandelen met zijn hond.

Rick is werkzaam van maandag t/m vrijdag op de Navolaan/Gravenstraat en zeker aanbevelenswaardig om een afspraak voor een behandeling met hem te maken.

Wenst u een afspraak of meer informatie, bel ons dan gerust: 045-5631865

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2022 FTHN