Nieuws
FTHN steunt Leger des Heils

FTHN steunt Leger des Heils

17 december 2017

“Je komt na een lange werkdag thuis en schuift aan tafel voor een warm bord eten, hoe heerlijk is dat? Helaas kent niet iedereen dat gevoel. Ruim 1 miljoen Nederlanders is eenzaam of leeft onder de armoedegrens. Zij hebben bijvoorbeeld geen dak boven hun hoofd, gaan slapen met een lege maag of spreken nooit iemand omdat ze eenzaam zijn”.

Fysiotherapie Heerlen Noord wil ook haar bijdragen leveren in deze actie van het Leger des Heils.

Om aan deze actie gezamenlijk met u kracht bij te zetten willen we onze bijdrage aan “bord” vermenigvuldigen met het aantal nieuwe patiënt-aanmeldingen over de maanden december 2017 en januari 2018.  
Voor elke nieuwe aanmelding van een patiënt voor behandeling over beide maanden doneert Fysiotherapie Heerlen- Noord €3,- aan het Leger des Heils!

Bent u al bij ons in behandeling, enthousiast over deze actie en wilt u persoonlijk bijdragen dan mag dat natuurlijk ook! In de praktijk Navolaan staat duidelijk zichtbaar gedurende December 2017 en Januari 2018 een collectebus, waarvan de inhoud eveneens bovenop de bijdrage vanFysiotherapie Heerlen Noord gedoneerd zal worden.

Wij allen van paramedisch centrum Heerlen Noord wensen U een nog vrolijker kerstfeest en een gelukkig 2018!

Medewerkers en directie 
FTHN

Leger-de-Heils.jpg 

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2021 FTHN