Nieuws
Gezocht: nieuwe collega!

Gezocht: nieuwe collega!

20 augustus 2018

Over ons
Fysiotherapie Heerlen Noord is een organisatie voor fysiotherapie met momenteel 3 praktijklocaties gelegen in Heerlen Noord. Wij streven naar hoogkwalitatieve fysiotherapeutische zorg en dienstverlening, waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Wij bieden een ruim scala aan verbijzonderingen en specialisaties aan.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, leergierige, klantvriendelijke, representatieve en betrokken collega voor de functie fysiotherapeut(e) bij Fysiotherapie Heerlen Noord.

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde fysiotherapeut(e) die de uitdaging wil aangaan om, binnen een modern paramedisch centrum met o.a. op Masterniveau gespecialiseerde fysiotherapeuten, op innovatief en hoogkwalitatief niveau de functie van fysiotherapeut(e) in te vullen, en daarnaast bereid is om een beroeps gerelateerde Masteropleiding te volgen, dan zijn wij naar jou op zoek!

Wij bieden een gevarieerde werkomgeving met een persoonlijk ontwikkelingsplan, waar je toekomstgericht en op hoog niveau je werk kunt uitoefenen met doorgroeimogelijkheden op financieel en functieniveau.

Interesse?
Stuur dan een gemotiveerde brief en CV per mail naar info@fthn.nl. Contactpersoon: Luc van Venrooij

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2021 FTHN