Nieuws
Voorstellen nieuwe collega: Tim Roks

Voorstellen nieuwe collega: Tim Roks

22 januari 2020

Tim Roks is 30 jaar oud en komt uit Breda. Sinds december is hij samen met zijn vriendin, ook werkzaam in de gezondheidszorg, in Maastricht gaan wonen. Vanaf januari is Tim de uitdaging bij Fysiotherapie Heerlen Noord aangegaan om direct met het “plat va Heeëlerhei” te gaan worstelen.

In 2015 studeerde Tim af als fysiotherapeut aan de THIM-hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. Hij werkte 4,5 jaar in Dordrecht als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk. Om zijn vakkennis te verbreden, startte hij in september 2018 met de Master Of Science opleiding manuele therapie te Rotterdam. De kennis die hij daar opdoet sluit prima aan bij de andere manueeltherapeuten bij Fysiotherapie Heerlen Noord. Waardoor hij deze kan ondersteunen in behandeling van patiënten met alle wervelkolom gerelateerde aandoeningen. Welke onze praktijk veelvuldig opzoeken.

Naast werken krijgt Tim ook nog een beetje vrije tijd welke hij graag besteed aan sporten.    De laatste jaren voornamelijk tennis en hardlopen. Maar sinds de verhuizing naar Limburg wilt hij ook vaker de racefiets voor het heuvelland gebruiken. Door het sporten kan Tim zijn hoofd leeg maken en zijn accu in “oz sjoeëne Limburg” opladen. Zodat hij voor u en ons goed gehumeurd voor de dag komt.

Tim is vriendelijk en makkelijk benaderbaar. Hij is bereid om actief met u naar de beste oplossing voor uw gezondheidsprobleem te zoeken. Daarom is hij gekozen om ons team te versterken.

Tim werkt maandag/donderdag/vrijdag op locatie Navolaan en de dinsdag op locatie Heksenberg. 

Hopelijk staat deze introductie van onze januariman u aan.

Wenst u een afspraak te maken met Tim: bel ons op 045-5631865.

 

 

 

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2024 FTHN