Nieuws
Voorstellen team: Jamie Lau-Senden

Voorstellen team: Jamie Lau-Senden

4 september 2020

Jamie is woonachtig te Heerlen alwaar ze een gezin vormt met haar echtgenoot en twee pubers. Ze komt het liefst lekker op de fiets naar het werk, want van een frisse neus en sportief daar houdt zij wel van.

Jamie vormt samen met Angela sinds 2018 het ijzersterke duo van onze administratie en telefoonbezetting op FTHN, waardoor de kans groot is dat u haar al hebt gesproken als u onze praktijk bezocht hebt.                      Haar motto is: 'I see you'. Jamie is dan wel het eerste gezicht bij binnenkomst, zij verzekert u: zij ziet u ook!

Na afronden van de MEAO en werkervaring te hebben opgedaan, in o.a. het MUMC op het secretariaat Orthopedie, is Jamie de uitdaging aangegaan om als spin in het web samen met Angela het frontoffice werk bij Heerlen Noord te gaan coördineren. Haar taken om u zowel telefonisch of aan de balie te woord te staan met advies en informatie, doet ze met verve om in alle vriendelijkheid en met geduld al uw vragen te kunnen beantwoorden. 

Buiten deze activiteiten overziet ze de patiënten afspraken en de agenda’s van de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij FTHN. Ze is verantwoordelijk voor nieuwplanning van afspraken bij ziekte en beheert de agenda voor diagnostische consulten of afspraken voor infiltratie onder echogeleiding samen met een huisarts in onze praktijk.

Zoals het een goede gastvrouw betaamt zal ze u zoveel mogelijk op uw gemak stellen en probeert ze u een beetje thuis te laten voelen door zorg te dragen voor een nette en ontvangstvriendelijke wachtkamer. Dit met altijd de mogelijkheid tot een vers kopje koffie als de wachttijd voor uw behandeling iets langer mocht zijn. Ze schuwt het dan ook niet om een praatje met u aan te gaan, waarbij het dan zeker niet altijd over uw klachten hoeft te gaan.

Als Jamie dan even niet zichtbaar is voert ze bovendien backoffice taken uit ter ondersteuning van het management en organisatie. Te denken aan werkzaamheden van financiële aard en het beheren van social media.

Om de snelheid erin te houden beweegt Jamie graag; fietsend, wandelend en door dansles te geven op 2 sportscholen, geregeld op zaterdag Fysiofit te begeleiden en liefst elke Carnaval te gaan skiën.

Maak ook eens kennis met duizendpoot Jamie aan de balie of per telefoon, ze is werkzaam op maandag, dinsdagochtend en donderdag op locatie Navolaan.  

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2024 FTHN