Nieuws
Voorstellen team: Lieve Erven

Voorstellen team: Lieve Erven

20 februari 2020

In het kader van onze maandelijkse “PITCH”, willen we alle nieuwe bezoekers bij Fysiotherapie Heerlen Noord introduceren met de teamleden van deze praktijk. 

Voor februari 2020 laten we u kennis maken met Lieve Erven.

Lieve Erven is 25 jaar oud en woonachtig in Voerendaal. In 2015 studeerde Lieve af als algemeen fysiotherapeut BSc. aan Hogeschool Zuyd te Heerlen. Waarna ze haar eerste klinische ervaringen als fysiotherapeut opdeed bij onze oosterburen. Na 2 jaar in Duitsland te hebben gewerkt zocht ze de uitdaging om in een grotere en gespecialiseerde praktijk te gaan werken. Waarbij ze haar kansen voor ontwikkeling en verdere specialisatie in de oncologische fysiotherapie vond bij Fysiotherapie Heerlen Noord. 

In januari 2017 heeft ze zich als toegewijd en enthousiaste collega snel kunnen aanpassen binnen het team van fysiotherapeuten en haar positie binnen de groep met aandachtsgebied oedeemtherapie verworven.  Bij haar patiënten staat Lieve bekend als betrouwbaar, kundig en empathisch voor alle aan haar toevertrouwde paramedische vraagstellingen. Ze doet daarbij haar naam “Lieve” alle eer aan.

In het verlengde van haar reeds bekende specialisatie in oedeemfysiotherapie, is ze gestart met de masteropleiding tot oncologiefysiotherapeute te Avans+ in Breda. Met nog 1,5 jaar te gaan kan ze deze verbijzondering afronden en haar vaardigheden in behandelingen met oncologie gerelateerde fysiotherapie uitbreiden.

Gezien haar studie is Lieve op vrijdag afwezig om hard aan haar studie te werken.

In haar vrije tijd is Lieve graag muzikaal bezig. Zo bespeelt ze de klarinet in de harmonie en thuis de gitaar en saxofoon. Om de energie voor dit muzikale talent te temperen ontlaadt ze zich daarnaast geregeld met fitnessen, bodypumpen en soms met hardlopen.

Haar resterende vrije tijd brengt ze graag met vrienden door, waarbij een van de hoogtepunten de Carnaval is. In deze tijd geniet ze in hart en nieren van dit feest.

Maak bij ons kennis met deze energieke fysiotherapeute, die graag samen met u alle lichamelijke probleemstellingen wil oplossen.

Lieve is op dinsdag werkzaam op locatie Gravenstraat.

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2024 FTHN