Nieuws
Voorstellen team: Martijn Liebregts

Voorstellen team: Martijn Liebregts

5 juni 2020

In het kader van onze maandelijkse “PITCH”, willen we alle bezoekers bij Fysiotherapie Heerlen Noord introduceren met onze teamleden.

Voor juni 2020 laten we u kennis maken met Martijn Liebregts.

Martijn Liebregts is woonachtig in Geleen en sinds november 2011 maakt hij deel uit van het kwintet mannen dat binnen Fysiotherapie Heerlen Noord                                                                   werkzaam is.

Martijn werkt fulltime als BSc. Fysiotherapeut en praktiseert de manuele therapie. Hij zit dit jaar in de afrondende fase van zijn studie; Master Manuele Therapie SOMT University te Amersfoort. 

Verder heeft Martijn de functie van Kwaliteitsmanager binnen de praktijk. Waardoor hij toezicht houdt op de waarborging van het kwalitatieve handelen en de aangeboden paramedische zorg binnen onze praktijken. Dit conform de voorwaarden en eisen voor certificering.
Mede door zijn inspanningen is Fysiotherapie Heerlen Noord HKZ gecertificeerd. Hierdoor is de best verantwoorde en kwalitatieve zorg op het hoogste niveau voor u mogelijk.

Martijn is een echt arbeidsbeest en altijd goed van humeur, die zijn werk als hobby ziet. Hij lijkt onvermoeibaar en is vrijwel altijd direct inzetbaar bij probleemstellingen. Zowel van organisatorische aard als gerichte acute zorg voor patiënten. Zijn imposante voorkomen straalt daadkracht en de fysieke voorwaarden voor een fysiotherapeut uit. Maar laat u niet misleiden want zijn karakter brengt de nodige rust en begrip om te kunnen luisteren naar de wensen en verwachtingen van zijn patiënten of om zijn collegae in advies bij te staan. 

De overgebleven tijd wil hij zoveel mogelijk besteden aan zijn twee zoontjes en vriendin. Evenals het op conditie houden van zijn lichaam en geest middels inspanningen in de sportschool of al rennend door de Geleense velden of bossen. 

Martijn Liebregts bruist van de energie en staat snel voor u klaar om u een helpende hand toe te steken wanneer dat nodig is bij klachten aan het bewegingsapparaat. 

Op dinsdag werkt Martijn op onze locatie Heksenberg, de rest van de week op locatie Navolaan. 

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2024 FTHN