Nieuws
Voorstellen team: Nadja Schaepkens

Voorstellen team: Nadja Schaepkens

4 november 2020

In het kader van onze maandelijks “PITCH” stellen we voor de maand november Nadja Schaepkens aan u voor.

Nadja Schaepkens is 30 jaar geleden tot ons aller plezier op deze aarde afgeleverd en woont samen met vriend Laurens en haar 2 katten in Heerlen.

Ze is een echt gezelligheidsdier, dat zich samen met Laurens mountainbikend fit houdt, echter daarnaast ook net zo makkelijk met vrienden en vriendinnen ontspant.  

In 2014 is Nadja afgestudeerd als  Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Nadja maakte in haar stageperiode bij een fysiotherapiepraktijk te Kerkrade zo’n goede indruk dat ze bij ons werd voorgedragen als toekomstig collega. Ze maakte inderdaad indruk als mens en is direct in juni 2014 het team van Fysiotherapie Heerlen Noord gaan versterken. Ze past perfect in het team.

Al snel werd bij de patiënten en haar collegae duidelijk dat Nadja een gezellige en spontane “kwebbel” is, waardoor eenieder zich bij haar op zijn gemak en vertrouwd zal voelen.

Nadja is een sfeerbepalende collega die altijd met een goed humeur en beste voornemens de arbeidsvitamine binnen het team hoog wil houden. Als team-player pakt ze alles aan en is veelzijdig in te zetten, wanneer dat in het belang van het zorgaanbod of acute hulpvraag nodig is. 

Niet alleen grappen en grollen maar ook een heel serieuze kant is bij Nadja aanwezig, getuigend de stappen welke ze in de afgelopen 6 jaar heeft gemaakt. Naast Algemeen Fysiotherapeut is ze sinds 2017 gediplomeerd Oedeemtherapeute en hierin inmiddels ervaren te noemen. Vrijwel direct hierna is ze de uitdaging aangegaan om haar Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT-university te Amersfoort te gaan halen.

De oplettende en trouwe lezer van onze facebooksite zal niet ontgaan zijn dat Nadja ook deze uitdaging afgelopen zomer met succes heeft afgerond.

De bekkenfysiotherapie lijkt op haar lijf geschreven en is bovendien een specialisatie die Fysiotherapie Heerlen Noord rijker maakt in de behandelmogelijkheden die er voor u zijn.

De bekkenfysiotherapeut richt zich namelijk op iedereen met klachten in relatie met bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Het betreft bovendien ook klachten omtrent plassen, ontlasting of tijdens gemeenschap. De bekkenfysiotherapie is dus niet enkel de expert hierin voor (zwangere) vrouwen. Nee ook mannen kunnen aan de bovengenoemde klachten in de bekkenregio lijden en zijn vaak goed te behandelen door de bekkenfysiotherapeut.

Wilt u meer hierover weten? Kijk voor een uitgebreide omschrijving op onze website https://www.fysiotherapieheerlennoord.nl/specialisaties/bekkenfysiotherapie. Naast deze werkzaamheden begeleid Nadja ook nog een aantal Fysiofit groepen.

Nadja is maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag aanwezig op locatie Navolaan en vrijdagochtend op locatie Gravenstraat.

Terug
Fysiotherapie Heerlen Noord
© 2024 FTHN